top of page

Voorkom schulden door waterschade of brandschade met onafhankelijke schade-expertise

Waterschade of brandschade aan uw huis is bijzonder vervelend. Maar weet u dat er een aanzienlijke kans bestaat dat u deze schade deels – of soms zelfs helemaal – zelf moet betalen? In eerste instantie verwacht u dat waarschijnlijk niet, omdat u denkt dat u goed verzekerd bent voor deze schades. Toch?


Als u verzekerd bent, verwacht u dat alles wel goed komt wanneer er sprake is van schade. Helaas is dit niet altijd het geval. Verzekeraars gaan namelijk uit van dagwaarde, nieuwwaarde en afschrijvingslijsten. Ook is de aan u uit te keren vergoeding volledig afhankelijk van de bevindingen van de schade-expert. Maar hoe objectief en onafhankelijk is die schade-expert bij zijn schade-inventarisatie – als hij werkt voor uw verzekeringsmaatschappij? Dit kan grote invloed hebben op de hoogte van de schadevergoeding die er aan u wordt uitgekeerd.


In de schulden door gebrek aan kennis

Als de schade slechts voor een klein deel – of soms helemaal niet – wordt vergoed, kunnen er grote financiële problemen ontstaan. Mensen kunnen door dit soort situaties onnodig in de schulden raken, met alle ellende van dien. Helaas heeft niet iedere gedupeerde voldoende vakkennis, lef of energie om tegen het besluit van de schade-expert in te gaan. Daarnaast weten veel gedupeerden niet beter dan dat het besluit van de schade-expert ‘nu eenmaal vaststaat’. En dat ze dat dus maar hebben te accepteren (…).


Gelukkig zijn er regels en wetten in Nederland om mensen te beschermen, die gedupeerd zijn door schade. De Nederlandse overheid heeft hiertoe het recht op contra-expertise wettelijk vastgelegd. Als gevolg hiervan zijn verzekeraars ook verplicht om dit recht te vermelden in hun polisvoorwaarden. Bij contra-expertise wordt ontstane schade opnieuw geïnventariseerd, met één belangrijk verschil: de schade-expert die dit doet, is onafhankelijk!


Objectieve en eerlijke schade-inventarisatie

Een contra-expert werkt niet voor een verzekeringsmaatschappij, maar voor een expertisebureau. Schadeoplossing Nederland B.V. is zo’n expertisebureau. Expertisebureaus hebben geen banden met verzekeraars, waardoor zij onafhankelijk zijn tijdens de schade-inventarisatie. Zo ontstaat een eerlijk en een juist beeld van de schade en de bijpassende vergoeding.


Zodra de contra-expert van Schadeoplossing Nederland B.V. de schade-inventarisatie heeft verricht, gaat hij met de schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij in gesprek. Hierbij worden de wederzijdse bevindingen doorgenomen. Daarbij is het belangrijk om te weten dat de contra-expert altijd opkomt voor úw belangen. Uit dit gesprek komt de juiste en eerlijke vergoeding voor u naar voren.


Wat kost een contra-expert?

U denkt misschien: ‘Mooi dat ik een hogere schadevergoeding krijg, maar daar moet ik dan vast ook nog de contra-expert van betalen’. Gelukkig is dit niet zo. De kosten voor de contra-expert worden namelijk rechtstreeks gedeclareerd op uw eigen verzekering. U heeft hier al verzekeringspremie voor betaald en u ontvangt van Schadeoplossing Nederland B.V. dus nooit een factuur voor de geleverde diensten.


Waar kunt u een contra-expert inschakelen?

Heeft u ook te maken met een vervelende water- of brandschade en plaatst u vraagtekens bij de hoogte van uw schadevergoeding? Schadeoplossing Nederland is één van de grotere expertisebureaus in Nederland. Op de website van Schadeoplossing Nederland B.V. vindt u de nodige informatie en kunt u lezen hoe klanten de dienstverlening hebben ervaren. Contra-expertise werkt altijd in uw voordeel!37 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Sep 04, 2021

Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van Della Taylor hadden gekregen en toen besloot ik op basis van hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Een paar uur geleden heb ik in totaal 10.000 euro bevestigd die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: Dellastaylors@yahoo.Com of WhatsApp haar op + 1 (209) 251-1529.

Like
bottom of page