top of page

DIT ZIJN WIJ

En vinden wij belangrijk

 

Natuurlijk is het fijn als je weet wie bij ons op kantoor werken. Wij willen onze medewerkers dan ook graag aan je voorstellen. 

Sinds juli 2017 is Sanne Bongers de bewindvoerder op ons kantoor.

Vanuit de stugge juridische wereld vond zij haar passie binnen het bewindvoerdersvak.

Via een omweg vanuit een kantoor in Zuid-Limburg kwam zij uiteindelijk terecht in Remunj

Naast bewindvoerder is Sanne tevens werkzaam als mentor en curator op ons kantoor.

Als bewindvoerder vindt zij het persoonlijke contact met klanten heel erg belangrijk.

Ze komt dan ook graag op huisbezoek bij onze klanten.

Vanaf februari 2020 is Robin Köhlen werkzaam bij Rura Finance. Eerst als assistent bewindvoerder en vanaf september 2020 als bewindvoerder. Robin heeft Rechten gestudeerd een de Universiteit in Maastricht en in 2019 is ze afgestudeerd voor de master Privaatrecht. Als bewindvoerder vindt ze het leuk om samen met de klant oplossingsgericht te denken. Ook spreekt het persoonlijk contact met de klanten haar aan.

Sinds 1 februari 2021 is Nick Versteegh de stagiair bij ons bedrijf. Momenteel volgt hij de opleiding juridische zakelijke dienstverlening aan het Summa College. Bij Rura Bewind is Nick bezig met zijn afstudeer stage om zijn diploma te behalen. Nick zijn doel is een positieve bijdragen te leveren aan dit bedrijf. Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen. werkt hij zowel in teamverband als zelfstandig, resultaat gericht.

Nu je weet wie wij zijn willen wij je ook graag laten weten wat wij belangrijk vinden bij ons op kantoor. We hebben daarom een aantal kernwaarden, een doelgroep en een werkgebied waarmee wij werken. 

Kernwaarden

Binnen ons kantoor werken wij volgens 4 duidelijke en heldere kernwaarden. Deze kernwaarden zijn voor het uitgangspunt bij alles wat wij doen.

  • Wij gaan voor de meeste persoonlijke benadering; wij bezoeken onze klanten thuis en klanten kunnen altijd terecht bij ons met hun vragen. Of dat nu in een persoonlijk gesprek is, per telefoon of een mailtje. Wij zoeken samen met onze klanten naar passende oplossingen en leveren daarin maatwerk voor de klant. 
     

  • Wij leveren zorgvuldig en deskundig werk af; wij voorzien ons kantoor en medewerkers van informatie die altijd up-to-date is. Dat doen wij door ons jaarlijks te laten bijscholen en het bezoeken van diverse informatiebijeenkomst in onze regio. Wij zijn dan ook op de hoogte van de sociale kaart in ons werkgebied. Daardoor kunnen wij onze klanten op de best mogelijk manier van dienst zijn. 

  • Wij staan voor volledige transparantie; wij willen graag dat onze klanten zien wat wij doen. Op deze manier zorgen wij voor vertrouwen vanuit de klant. Zo kunnen onze klanten onder meer meekijken in hun transacties en hun saldo. 

 

  • Wij gaan de samenwerking met onze klant aan; samen met onze klanten zoeken wij naar passende oplossingen. Wij laten klanten meedenken in hun eigen traject en zorgen op die manier ook voor zelfredzaamheid van de klant. De zelfredzaamheid vinden wij op kantoor heel belangrijk. Wij nodigen onze klanten dan ook uit om samen met ons mee te denken over de toekomst. 

Doelgroep

Leuk om te weten wat wij belangrijk vinden maar wie zijn onze klanten eigenlijk? Niemand van onze klanten is hetzelfde en iedereen heeft een eigen verhaal. Wij gaan graag met je in overleg om te kijken of wij bij elkaar passen.

Werkgebied

Omdat wij de persoonlijke benadering heel erg belangrijk vinden reizen wij niet het hele land door. Wij concentreren ons op het werkgebied Midden-Limburg. In dit gebied hebben wij ook veel kennis en connecties opgebouwd. En die zetten wij graag in voor onze klanten. Mocht je twijfelen of je binnen ons werkgebied valt, neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij samen naar mogelijkheden. Uiteraard verwijzen wij je graag door naar een kantoor buiten ons werkgebied.

bottom of page